Лъчист конвектор Atlantic Tatou Digital 2 IO 2000W, Електронен програмируем термостат

Лъчист конвектор Atlantic Tatou Digital 2 IO 2000W, Електронен програмируем термостат

Нов модел по ErP 2018
Tatou Digital 2 IO е новоразработена серия отговаряща на изискванията на ErP 2018 - Европейска директива, рамкираща изискванията за екодизайн на продукти, свързани с енергопотреблението. Целта е намаляване на потреблението на енергия и въглеродни емисии и ограничаване на въздействието върху околната среда. Моделите са до 45% по-икономични в сравнение с конвектор с механичен термостат.

Управление
Управлението се осъществява с дигитален LCD дисплей, позволяващ програмиране и прецизен електронен термостат.

Функция "Smart Pilot"
Благодарение на технологията за интелигентно управление, уредът автоматично се адаптира към ритъма ви на живот, осигурявайки максимален комфорт с минимални разходи на енергия.

Функция "Отворен прозорец"
Уредът засича рязък спад на температурата в помещението и автоматично преминава в режим против замръзване. След като засече повишаване в околната температура, уредът автоматично превключва обратно в последно зададения режим на работа.

Нагревател
Високоефективният нагревателен елелемент е от екструдиран алуминий с голяма повърхност, който осигурява осезателно и мигновено усещане за топлина. Извит (HD 2in1) преден панел с голямо отопляема площ.

Режим Програмиране
Можете да настроите до 3 периода на работа при температура Комфорт (напр. 22°С) в рамките на деня (24 часа) за цялата седмица. През останалото време от денонощието уредът ще работи в ECO режим, който поддържа с около 5°С по-ниска от комфортната температура и реализира значителни икономии на електроенергия.

Влагоустойчив
Моделът има влагоустойчивост IP24, което го прави подходящ за монтиране в бани и влажни помещения. Класът му на влагозащита означава, че издържа на водни пари и пръски. Да не се мокри директно!

Сензор за присъствие
При засичане на движение в помещението сензорът за присъствие автоматично включва уреда да работи в Комфортен режим, ако е зададен режим ECO. При напускане на помещението отново преминава в режим ECO за пестене на енергия.

ВАЖНО: уредът е без щепсел.
Технически характеристики:
За помещения (кв. м.) до 26
Захранващо напрежение (V) 220
Мощност 2000W
Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) (mm) 971х477х130
Тегло (вътрешно тяло) (кг.) 9.6
Произход Франция

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
  • : 26
  • Марка: Atlantic
  • Модел: Atlantic Tatou Digital 2 IO 2000W
  • Наличност: В наличност
  • 599.00лв.

Опции

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 55.91 лв. на месец