Лъчист конвектор Atlantic Solius Digital WiFi 2000W, Електронен програмируем термостат

Лъчист конвектор Atlantic Solius Digital WiFi 2000W, Електронен програмируем термостат

Нов модел по ErP 2018
Solius Digital е новоразработена серия отговаряща на изискванията на ErP 2018 - Европейска директива, рамкираща изискванията за екодизайн на продукти, свързани с енергопотреблението. Целта е намаляване на потреблението на енергия и въглеродни емисии и ограничаване на въздействието върху околната среда. Моделите са до 25% по-икономични в сравнение с конвектор с механичен термостат.

Управление
Управлението се осъществява с дигитален LCD дисплей, позволяващ програмиране и прецизен електронен термостат.

Нагревател
Високоефективният нагревателен елелемент е от екструдиран алуминий с голяма повърхност, който осигурява осезателно и мигновено усещане за топлина.

Режим Програмиране
Можете да настроите до 3 периода на работа при температура Комфорт (напр. 22°С) в рамките на деня (24 часа) за цялата седмица. През останалото време от денонощието уредът ще работи в ECO режим, който поддържа с около 5°С по-ниска от комфортната температура и реализира значителни икономии на електроенергия.

Влагоустойчив
Моделът има влагоустойчивост IP24, което го прави подходящ за монтиране в бани и влажни помещения. Класът му на влагозащита означава, че издържа на водни пари и пръски. Да не се мокри директно!

WiFi управление
Вграденото WiFi управление позволява на потребителя да управлява своя конвектор от всяка точка на света чрез смартфон или таблет. Необходимо е да се осигури постоянен безжичен интернет в помещението, в което е инсталиран уредът. Изтеглете приложението Cozytouch за iOS и Android.

ВАЖНО: уредът е без щепсел.

Технически характеристики:
За помещения (кв. м.) до 26
Захранващо напрежение (V) 220
Мощност 2000W
Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) (mm) 1045 x 477 x 129
Тегло (вътрешно тяло) (кг.) 9.2
Произход Франция

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
  • : 27
  • Марка: Atlantic
  • Модел: Solius Digital WiFi 2000W
  • Наличност: В наличност
  • 499.00лв.

Опции

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 46.57 лв. на месец