Хиперинверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN60VGR/MUZ-LN60VG RUBY RED

Ново Хиперинверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN60VGR/MUZ-LN60VG RUBY RED

Най-висока степен на енергоспестяване!

Енергиен клас А+++ и в двата режима на работа- отопление и охлаждане.

Уникалният и елегантен дизайн на климатиците от серия MSZ-LN ги отличават с изключително атрактивна и запомняща се визия. Моделите се предлагат в няколко красиви цвята, вдъхновени от яркостта и елегантността на скъпоценните камъни. Климатиците са истински диаманти в интериорния дизайн.

Моделът е проектиран да осигури мощно отопление и в най-студените и снежни дни. Двойните ламели спомагат за оптималното насочване на въздушния поток до всеки ъгъл на помещението дори в най-студения ден.

Двойното покритие на топлообменника, вентилатора и въздуховода предпазва от натрупването на прах и мръсотия по тях. Mitsubishi Electric инвестира в разработването на иновации за постигането на една по-чиста и здравословна въздушна среда у дома.

Климатиците от серията генерират шум от едва 19dB - звук недоловим за човешкото ухо. Нищо няма да попречи на комфортната Ви почивка, независимо от сезона.

MSZ-LN е първият продукт от М серията, който използва хладилен агент R32, той има нисък потенциал за глобално затопляне. R32 е 3 пъти по-малко замърсяващ в сравнение с предходния фреон. Енергийните показатели на R32 са доста по-добри от R410A и климатиците се класифицират като енергиен клас А+++. Mitsubishi Electric е за едно по-екологично бъдеще!

Серия LN използва сензор, който триизмерно сканира 752 различни точки в едно помещение и по този начин съставя постоянна картина на стаята, която ще се климатизира. Чрез термография новият 3D i-see sensor улавя и човешко присъствие. Интелигентната технология предоставя възможността за локално регулиране на въздуха спрямо местоположението на хората в помещението.

Най-новият филтър разработен от Mitsubishi Electric. Plasma Quad Plus чрез електрически заряд обезврежда бактерии и вируси във въздуха. Plasma Quad Plus улавя мухъл и алергени по-ефективно от Plasma Quad. Филтърът може също така да улови PM2.5 и частици по-малки от 2.5μm, създавайки здравословна въздушна среда за живеене.

Вътрешното тяло на климатика е проектирано с две независими ламели. По този начин се постига равномерно разпределение на въздуха в помещението за максимално бърза климатизация.

Моделите разполагат с вграден WiFi адаптер. Той Ви дава възможността да управлявате климата в своя дом или офис по всяко време и от всяка точка с помощта на мобилен телефон, таблет или преносим компютър. Бързо и лесно задайте температурата на помещението преди да се приберете или проверете дали не сте забравили климатика включен, докато сте на почивка.

Технически характеристики:
За помещения (кв. м.) от 50 до 55 кв.м.
Енергиен клас отопление А++
Енергиен клас охлаждане А++
Захранващо напрежение (V) 220 - 240
Мощност 21 000BTU
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление) 4,60
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане) 7,5
Отдавана мощност при отопление (kW) 1,40-6,10-6,90
Отдавана мощност при охлаждане (kW) 1,80-8,10-9,30
Консумирана мощност при отопление (kW) 1,810
Консумирана мощност при охлаждане (kW) 1,79
Шум (външо тяло) (dB) 65
Шум (вътрешно тяло) (dB) 29
Размери Ш х В х Д (външно тяло) (mm) 840х887х330
Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) (mm) 890х307х233
Тегло (външно тяло) (кг.) 55
Тегло (вътрешно тяло) (кг.) 15
Работен диапазон при отопление (°С) от -15 до +24
Работен диапазон при охлаждане (°С) от -10 до +46
Хладилен агент R32
Произход Тайланд

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
  • : 268
  • Модел: ХиMSZ-LN60VGR/MUZ-LN60VG RUBY RED
  • Наличност: В наличност
  • 4,999.00лв.

Опции

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 466.57 лв. на месец