Хиперинверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN25VGR/MUZ-LN25VG RUBY RED

Хиперинверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN25VGR/MUZ-LN25VG RUBY RED

Най-висока степен на енергоспестяване!

Енергиен клас А+++ и в двата режима на работа- отопление и охлаждане.

Уникалният и елегантен дизайн на климатиците от серия MSZ-LN ги отличават с изключително атрактивна и запомняща се визия. Моделите се предлагат в няколко красиви цвята, вдъхновени от яркостта и елегантността на скъпоценните камъни. Климатиците са истински диаманти в интериорния дизайн.

Моделът е проектиран да осигури мощно отопление и в най-студените и снежни дни. Двойните ламели спомагат за оптималното насочване на въздушния поток до всеки ъгъл на помещението дори в най-студения ден.

Двойното покритие на топлообменника, вентилатора и въздуховода предпазва от натрупването на прах и мръсотия по тях. Mitsubishi Electric инвестира в разработването на иновации за постигането на една по-чиста и здравословна въздушна среда у дома.

Климатиците от серията генерират шум от едва 19dB - звук недоловим за човешкото ухо. Нищо няма да попречи на комфортната Ви почивка, независимо от сезона.

MSZ-LN е първият продукт от М серията, който използва хладилен агент R32, той има нисък потенциал за глобално затопляне. R32 е 3 пъти по-малко замърсяващ в сравнение с предходния фреон. Енергийните показатели на R32 са доста по-добри от R410A и климатиците се класифицират като енергиен клас А+++. Mitsubishi Electric е за едно по-екологично бъдеще!

Серия LN използва сензор, който триизмерно сканира 752 различни точки в едно помещение и по този начин съставя постоянна картина на стаята, която ще се климатизира. Чрез термография новият 3D i-see sensor улавя и човешко присъствие. Интелигентната технология предоставя възможността за локално регулиране на въздуха спрямо местоположението на хората в помещението.

Най-новият филтър разработен от Mitsubishi Electric. Plasma Quad Plus чрез електрически заряд обезврежда бактерии и вируси във въздуха. Plasma Quad Plus улавя мухъл и алергени по-ефективно от Plasma Quad. Филтърът може също така да улови PM2.5 и частици по-малки от 2.5μm, създавайки здравословна въздушна среда за живеене.

Вътрешното тяло на климатика е проектирано с две независими ламели. По този начин се постига равномерно разпределение на въздуха в помещението за максимално бърза климатизация.

Моделите разполагат с вграден WiFi адаптер. Той Ви дава възможността да управлявате климата в своя дом или офис по всяко време и от всяка точка с помощта на мобилен телефон, таблет или преносим компютър. Бързо и лесно задайте температурата на помещението преди да се приберете или проверете дали не сте забравили климатика включен, докато сте на почивка.

Технически характеристики:
За помещения (кв. м.) от 25 до 30 кв.м.
Енергиен клас отопление А+++
Енергиен клас охлаждане А+++
Захранващо напрежение (V) 220 - 240
Мощност 9 000BTU
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление) 5,20
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане) 10,5
Отдавана мощност при отопление (kW) 0,70-3,20-5,40
Отдавана мощност при охлаждане (kW) 1,00-2,50-3,50
Консумирана мощност при отопление (kW) 0,600
Консумирана мощност при охлаждане (kW) 0,485
Шум (външо тяло) (dB) 49
Шум (вътрешно тяло) (dB) 19
Размери Ш х В х Д (външно тяло) (mm) 800х550х285
Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) (mm) 890х307х233
Тегло (външно тяло) (кг.) 35
Тегло (вътрешно тяло) (кг.) 16
Работен диапазон при отопление (°С) от -15 до +24
Работен диапазон при охлаждане (°С) от -10 до +46
Хладилен агент R32
Произход Тайланд

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
  • : 311
  • Марка: Mitsubishi
  • Модел: MSZ-LN25VGR/MUZ-LN25VG RUBY RED
  • Наличност: В наличност
  • 2,499.00лв.

Опции

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 245.98 лв. на месец