Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-AP60VGK

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-AP60VGK

Най-висока степен на енергоспестяване! Енергиен клас А+++ в режим на охлаждане и А++ в режим на отопление.

Серия MSZ-AP използва хладилен агент R32, който има нисък потенциал за глобално затопляне. R32 е 3 пъти по-малко замърсяващ в сравнение с предходния фреон. Енергийните показатели на R32 са доста по-добри от R410A и климатиците се класифицират като енергиен клас А+++. Mitsubishi Electric е за едно по-екологично бъдеще!

Вътрешното тяло на серията се характеризира с ултра компактен дизайн и неостаряваща елегантна визия в чисто бяло. Широко е едва 80см и може да се монтира в доста ограничени пространства. Климатикът е подходящ за всяко помещение в жилището.

Шумът, който генерира вътрешното тяло на серия MSZ-AP е един от най-ниските - едва 19dB. Това е звук по-тих от падането на листа в гората. Нищо няма да попречи на Вашата пълноценна почивка.

Пречистващият филтър има постоянен анти-бактериален и ароматизиращ ефект. Размерите на триизмерната повърхност също са увеличени, като по този начин се увеличава и улавящата повърхност на филтъра. Ефективността при пречистването на въздуха покачва комфорта в стаята с още едно ниво.

Патентованият въздушен отвод с възможност за двойно контролиране на посоката на въздушния поток гарантира, че изходящият темпериран въздух не създава усещане за течение в режим на охлаждане и че е равномерно разпределен в помещението в режим на отопление. Постигната е наистина комфортна въздушна струя.

Във вътрешното тяло на климатика е обособено специално място за интегриране на WiFi адаптора на Mitsubishi Electric. Така поставен той става напълно скрит. Нищо не нарушава красивата и изчистена визия на климатика.

От Mitsubishi Electric са помислили за комфорта на потребителите по време на сън. С активирането на Нощен режим на работа на климатика от дистанционното управление яркостта на светодиода намалява, деактивират се всички звуци, свързани с настройките на климатика и се редуцира шумът на външното тяло с 3dB. Комфортна среда за Вашия отпускащ и ненарушаван от нищо сън.

Новият WiFi адаптер на Mitsubishi Electric вече Ви дава възможността да управлявате климата в своя дом или офис по всяко време и от всяка точка с помощта на мобилен телефон, таблет или преносим компютър. Бързо и лесно задайте температурата на помещението преди да се приберете или проверете дали не сте забравили климатика включен, докато сте на почивка.

Технически характеристики:
За помещения (кв. м.) от 50 до 55 кв.м
Енергиен клас отопление А++
Енергиен клас охлаждане А++
Захранващо напрежение (V) 220 - 240V
Мощност 22 000BTU
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление) 4.6
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане) 7.4
Отдавана мощност при отопление (kW) 2.0-6.80-8.60
Отдавана мощност при охлаждане (kW) 1.40-6.10-7.30
Консумирана мощност при отопление (kW) 1.670
Консумирана мощност при охлаждане (kW) 1.590
Шум (външо тяло) (dB) 55
Шум (вътрешно тяло) (dB) 29
Размери Ш х В х Д (външно тяло) (mm) 800х714х285
Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) (mm) 1100х325х257
Тегло (външно тяло) (кг.) 53
Тегло (вътрешно тяло) (кг.) 19
Работен диапазон при отопление (°С) от -15 до +24
Работен диапазон при охлаждане (°С) от -10 до +46
Хладилен агент R32
Произход Тайланд

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
  • : 1276
  • Марка: Mitsubishi
  • Модел: MSZ-AP35VGK
  • Наличност: В наличност
  • 2,799.00лв.

Опции

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 275.51 лв. на месец