Подов климатик Mitsubishi Electric MFZ-KT60VG/SUZ-M60VA

Подов климатик Mitsubishi Electric MFZ-KT60VG/SUZ-M60VA

Висока ефективност

Висок клас на енергийна ефективност в режим на охлаждане А++! В режим на отопление климатикът е клас А+.

Време е за фреон R32

Серия MSZ-AP използва хладилен агент R32, който има нисък потенциал за глобално затопляне. R32 е 3 пъти по-малко замърсяващ в сравнение с предходния фреон. Енергийните показатели на R32 са доста по-добри от R410A. Mitsubishi Electric е за едно по-екологично бъдеще!

Впечатляващ дизайн

Серията подови тела Mitsubishi Electric RapidHeat се отличава с изчистени и ясни линии, създавайки модерен и функционален дизайн. Телата от серията могат да се вграждат в стената, редуцирайки драматично дълбочината на вътрешното тяло от 215 мм на 145 мм – намаление с 33%

Rapid Heat

Достига максимално бързо перфектна стайна температура чрез новата технология - Rapid Heating Technology. Активира се автоматично при стартиране и излъчва топъл въздух, насочен надолу. След това въздухът отново се засмуква от тялото, където се загрява повторно преди да се освободи отново, намалявайки времето за затопляне на помещението наполовина.

Тишина и комфорт

Започвайки едва като шепот със сила на звука в стаята само 19 dBA, телата от серията функционират отлично и осигуряват максимален комфорт. Това се постига чрез по-голям мотор на вентилатора, който осигурява тих режим на работа, както и по-висока ефективност за отопление на дома Ви.

Пречистване на въздуха

Филтърът със сребърни йони улавя бактерии, полени и други алергени във въздуха и ги неутрализира. Пречистващият филтър има постоянен анти-бактериален и ароматизиращ ефект. Размерите на триизмерната повърхност също са увеличени, като по този начин се увеличава и улавящата повърхност на филтъра. Ефективността при пречистването на въздуха покачва комфорта в стаята с още едно ниво.

Econo cool

Econo Cool е функция за интелигентен температурен контрол, която регулира количеството на въздушния поток, насочен към тялото, въз основа на температурата на изходящия въздух. Температурната настройка може да бъде повишена с 2°С без никаква загуба на комфорт, следователно осъществявайки повишаване на енергийната ефективност с 20%.

Равномерно разпределение на топлината

Серията позволява пълна персонализация за максимален контрол. Функцията Multi Vane Flow представлява движение на въздушната струя нагоре и надолу, което осигурява равномерно и ефективно отопление, като едновременно с това елиминира изсушаването. Това се постига чрез тройна ламела с уникална форма, проектирана специално с цел по-добър контрол на въздушната струя.

WiFi адаптер (опция)

Новият WiFi адаптер на Mitsubishi Electric вече Ви дава възможността да управлявате климата в своя дом или офис по всяко време и от всяка точка с помощта на мобилен телефон, таблет или преносим компютър. Бързо и лесно задайте температурата на помещението преди да се приберете или проверете дали не сте забравили климатика включен, докато сте на почивка.
Технически характеристики:
За помещения (кв. м.) от 45 до 50 кв.м.
Енергиен клас отопление А+
Енергиен клас охлаждане Aᐩᐩ
Захранващо напрежение (V) 220 - 240
Мощност 21 000BTU
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление) 4.60
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане) 6.1
Отдавана мощност при отопление (kW) 1.60-7.00-8.00
Отдавана мощност при охлаждане (kW) 1.70-6.10-6.30
Консумирана мощност при отопление (kW) 2.18
Консумирана мощност при охлаждане (kW) 1.84
Шум (външо тяло) (dB) 51
Шум (вътрешно тяло) (dB) 28 / 36 / 40 / 46 / 53
Размери (външно тяло) (mm) 880 x 840 x 300
Размери (вътрешно тяло) (mm) 750 x 600 x 215
Тегло (външно тяло) (кг.) 54
Тегло (вътрешно тяло) (кг.) 15
Работен диапазон при отопление (°С) -10 до +24
Работен диапазон при охлаждане (°С) -15 до +46
Хладилен агент R32
Произход Тайланд

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
  • : 197
  • Марка: Mitsubishi
  • Модел: MFZ-KT60VG/SUZ-M60VA
  • Наличност: В наличност
  • 7,349.00лв.

Опции

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 685.91 лв. на месец