ЗА НАС

Фирма Климатайм ООД е основана месец Май 2010г. с основен предмет на дейност монтаж , изработване и поддръжка на отоплителни, климатични и вентилационни инсталации. Фирмата е специализирана в сервизиране и поддържане на всякакъв вид климатични инсталации в жилищни, търговски и промишлени сгради. Особено внимание се отделя на намаляването на вредните емисии и опазването на околната среда. Една от основните цели на нашите партньори е производство, чрез което да се повиши енергийната ефективност на уредите и използване на възобновяеми енергийни източници.

В началото на 2016г. фирма Климатайм откри офис - магазин в гр. София. В новия си магазин, разположен на 140м2, Климатайм ще предлага богат асортимент от вентилационна, климатична и отоплителна техника на най-добрите производители. В магазина ще намерите огромно разнообразие от климатици, радиатори, конвектори и др. за Вашият дом, офис или промишлено помещение. Ще получите коректно отношение, професионална консултация, бързо и качествено обслужване. Предлаганите компоненти и техника са създадени по най-съвременни технологии, които осигуряват висока ефективност и икономичност.

Всички стоки в магазина са с доказано европейско качество. Служителите ни притежават дългогодишен опит, професионализъм и коректност в областта на климатичните и вентилационни инсталации. Освен това, за постигане на поставените цели, компанията се грижи да поддържа оптимално високо нивото на квалификация на своите специалисти.


Нашата мисия е „ Доволни клиенти и високо качество на работа“